Vakantiefotowedstrijd!

Om in deze neerslachtige tijden het vakantiegevoel nog even vast te houden, organiseren we in samenwerking met online kaartenservice Kaartje2go een fotowedstrijd. Het thema is – je raadt het al – vakantie. Stuur je leukste vakantiefoto vóór 12 september onder vermelding van Fotowedstrijd + je naam in de onderwerpregel op naar [email protected].

De grootste maat van je foto mag maximaal 600 pixels bedragen, en de bestandsomvang in jpeg-formaat mag maximaal 200 kilobyte zijn.

Iedereen mag slechts één (eigen!) foto inzenden, en medewerkers van Kaartje2go en Blog.nl zijn van deelname uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, en hoewel de inzendingen met alle egards zullen worden behandeld, kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor inzendingen die zoekraken of anderszins buiten de boot vallen.

Behalve publicatie op dit blog kan de winnaar ook een tegoedbon ter waarde van 50 euro tegemoet zien, te besteden bij Kaartje2go. Kaartje2go is een online kaartenservice… maar niet zomaar eentje! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaart met jouw eigen foto op A4-formaat, naar keuze met of zonder envelop? Voor vier uur ’s middags besteld is nog diezelfde dag op de post. Kaartje2go werd onlangs door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste kaartenservice van Nederland. Op hun site kun je precies zien wat de mogelijkheden zijn.

Lees ook:En de winnaar is …
Lees ook:Vakantiefotowedstrijd 2011!
Lees ook:HEMA houdt fotowedstrijd ‘Grootste Fotoalbum’
Lees ook:Wiki Loves Monuments monumentaal succes
Lees ook:Je eigen fotoboek met Bookify

0 reacties op “Vakantiefotowedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.