Je mooiste foto’s aan de muur

Je huis kan nog zo strak vormgegeven of sfeervol ingericht zijn, foto’s geven karakter aan een interieur. In de vorm van fotolijstjes op een dressoir, maar zeer zeker ook  aan de muur. De ideale manier om je inrichting een persoonlijke touch te geven en tegelijkertijd een mooie herinnering te koesteren. Of je nu een huwelijksportret kiest of een vakantiefoto uitvergroot, door deze toevoeging aan je interieur sta je bewust of onbewust telkens keer op keer weer bij dat gelukkige moment stil, bovendien kan je visite ervan mee genieten. Canvas bedrukken is één van de meest eenvoudige manier om je persoonlijke foto’s, die anders voorgoed op die harde schijf verstopt zouden blijven, weer tot leven te laten komen. Hang je hele muur vol met kleine canvasdoekjes, met op iedere canvas een detail van een foto. Hang portretten op van het hele gezin, iedereen in een ander formaat. Of wat dacht je van een prachtige drieluik, met 3 foto’s van die geweldige, verre reis? Dat kan met of zonder baklijst en ook kun je kiezen uit  een standaard 2 cm frame, het dikkere 4 cm frame of zelfs een flatscreen frame, zodat de afbeelding vrijstaand van de muur lijkt te hangen. Het enige dat je hoeft te doen, is een geschikte foto aanleveren en eventueel kiezen voor een zwart-wit/sepia effect of het laten verwijderen van rode ogen. Een kind kan vervolgens de was doen, want een canvas wordt altijd geleverd inclusief ophangsysteem. De canvas doeken van Reclameland kunnen tegen de zon en zijn eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. Nu alleen nog één of meerder foto’s kiezen die een aanvulling vormen op je interieur en je hebt binnen een week een volledig aangeklede wand.