Feliciteer met een foto!

FotokaartViert je bff, je high school sweetheart of je favoriete neef binnenkort zijn of haar verjaardag? Zorg voor een memorabele felicitatie. Raak dit keer niet ondergesneeuwd tussen de Whatsappberichten en Facebook messages, maar steel de show met een customized kaart.

Niets leuker dan op je verjaardag een stapel échte kaarten uit de brievenbus vissen. Bovendien wordt zowel een verjaardagskaart sturen als er één ontvangen nu nóg leuker. Hallmark biedt namelijk een keur aan fotokaarten, waarmee je jouw felicitatie extra persoonlijk maakt.

Niet zomaar een gefeliciteerd met je verjaardag dus. Nee, dit is een boodschap voorzien van eigen beeld. Upload een foto van jezelf, de jarige job, van jullie tweeën of misschien kies je wel voor een kiekje van één van jullie inside jokes.

In ieder geval zorg je ervoor dat de ontvanger van deze customized kaart zich nog specialer voelt, zeker met een handgeschreven, persoonlijk tekstje erbij. Jouw foto naast die van Frozen’s Anna & Elsa, James Bond of Forever Friends? Have your pick en zet die jarige Jet of Job extra in het zonnetje.

Een fotofelicitatie, slingers en taart. Driewerf hoera, in de gloria!