Denatuurin! 19 – op afroep ook op papier

Verplichte kost voor liefhebbers van natuurfotografie: het negentiende nummer van het gratis digitale tijdschrift Denatuurin! is net uit. Met daarin weer volop leerzame artikelen en mooie (lezers)foto’s, plus ook wat minder zonnig nieuws: redacteur Anno Smit stopt wegens tijdgebrek. Liefhebbers van papieren leesvoer kunnen trouwens ook een gedrukte versie bestellen: voor slechts twee euro, te voldoen via iDEAL of in Bitcoins (!), valt die binnen een paar dagen in de bus.

Lees ook:Nieuwe editie Lightroom-handboek
Lees ook:Trioplan 50 mm na 100 jaar terug
Lees ook:Leica Summaron-M 28 mm na 50 jaar terug
Lees ook:Lomo’Instant nu al te bestellen
Lees ook:Photoshop grondig op de schop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.