Nieuwe tentoonstellingen en nieuw Foam Magazine

Eind komende week vindt bij Foam de aftrap plaats van een drietal nieuwe tentoonstellingen. Daaronder Bible and Dildo van Momo Okabe, de winnares van de Foam Paul Huf Award 2015. Verder solo-exposities van Anne de Vries en Jean-Vincent Simonet. Kijk op de website van Foam voor meer informatie.

Ook verschijnt binnenkort het jaarlijkse Talent Issue van Foam Magazine, het eerste nummer dat is geproduceerd in samenwerking met Frame Publishers. Het magazine en de bijbehorende tentoonstelling zullen ook hun opwachting maken op de Unseen Photo Fair.

Lees ook:Foam Magazine Talent Issue 2016 en buitenexpo
Lees ook:Foam Magazine ‘fotografiemagazine van het jaar’
Lees ook:Fotografisch talent gezocht
Lees ook:Foam Magazine presenteert Talent 2011
Lees ook:Foam Talent Call 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.