Fotomagazine SHUTR houdt ermee op

De Nederlandse markt is een fotografieblad armer: uitgeverij IDG trekt na twee jaar de stekker uit SHUTR (voorheen RAW). Het blad was bedoeld als platform voor kwaliteitsfotografie, naast het vooral door een praktische insteek gekenmerkte Zoom.nl. Maar het bedrijf liet tegenover PhotoQ weten dat de markt blijkbaar te klein is voor een dergelijk exclusief en ook relatief prijzig tijdschrift. Op dit moment zijn de marktomstandigheden natuurlijk ook niet ideaal. Het nummer dat eerstdaags verschijnt, is het laatste; liefhebbers van portfolio’s van Nederlandse en buitenlandse fotografen zijn voortaan aangewezen op Focus, Fotografie of Pf.

Lees ook:Focus: op de valreep
Lees ook:Grasduinen: veel ‘foto’ in de kolommen
Lees ook:Focus februari weer boordevol interessant nieuws
Lees ook:Ook Tokina op de manual focus-toer
Lees ook:Focus is 100!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.