Useful Photography neemt vuurwapenbezit op de korrel

Useful Photography is een tijdschrift gewijd aan doelgerichte fotografie, die vaak anderszins onderbelicht blijft. De redactie bestaat onder anderen uit Hans Aarsman en Erik Kessels. De term ‘doelgericht’ is in nummer 11 meer van toepassing dan ooit, want het gaat om foto’s van mensen die op de schietbaan worden gebruikt voor target practice. Soms gaat het om een afbeelding van Osama Bin Laden met een geweer, maar soms ook van politieagenten (…) of van iemand die je buurman of buurvrouw zou kunnen zijn.

In de VS is vuurwapenbezit wijdverbreid, en uit het nieuws blijkt keer op keer dat sommige eigenaren niet alleen op foto’s van mensen schieten. Useful Photography #011 kost 25 euro is verkrijgbaar in de betere boekwinkel of online via de website van KesselsKramer Publishing.

Lees ook:Simpel onderwerp – grootse foto
Lees ook:Robin de Puy – Randy
Lees ook:Tip van de week: ’s lands wijs, ’s lands eer
Lees ook:Niet te filmen of tikkie terug?
Lees ook:Compatibiliteitsprobleem Sigma-objectieven en Pentax K-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.