Fotografisch talent gezocht

Voor de zevende keer organiseert Foam Magazine zijn jaarlijkse Talent Call. Fotografen tussen de 18 en 35 jaar van over de hele wereld kunnen hun portfolio inzenden ter publicatie in het speciale Talent-nummer, dat in de herfst verschijnt. De concurrentie is zwaar en het inschrijfgeld bedraagt 35 euro, maar in het verleden vormde zo’n publicatie vaak het opstapje naar internationale erkenning. Temeer omdat de geselecteerde fotografen ook via andere kanalen worden gepromoot, waaronder een expositie op de Unseen Photo Fair.

Als je je uitgedaagd en/of aangesproken voelt, deelnemen kan nog tot 1 april (serieus).

Lees ook:Fotografen gezocht voor NL in Beeld
Lees ook:Gratis op de foto in Huis Marseille | Amsterdam
Lees ook:Jessica Backhaus – Wonder
Lees ook:William Eggleston – Los Alamos
Lees ook:PANL SONY Awards fotoexpositie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.