P|f: Vrouw achter de camera

Het tijdschrift Professionele Fotografie (P|f) – 8 x per jaar – besteedt in het zojuist verschenen nummer 8 van dit jaar aandacht aan de vrouw achter de camera. Niet dat dit iets bijzonders is, maar wie naar foto-opleiding kijkt constateert daar steeds vaker dat vrouwen in de meerderheid zijn. De redactie praat daarover met een aantal opleidingsinstituten.

Aandacht is er verder voor Martien Coppens, naar aanleiding van de pas verschenen biografie. En filmen met een spiegelreflexcamera, de Nikon D90: is dat zinvol? Verder krijgt de lezer een kijkje achter de schermen bij World Press Photo. Camera’s komen er ook aan bod: de Leica M8.2 en de Panasonic Lumix G1. De softwarebespreking gaat over Capture One 4.5.2.

P|f is het officiële orgaan van een aantal vak- en beroepsorganisaties. Maar een abonnement nemen kan ook: telefoon 088-2266648.

Lees ook:Nieuwe website World Press Photo
Lees ook:World Press Photo jaarboek nu verkrijgbaar
Lees ook:World Press Photo trekt recordaantal bezoekers in Amsterdam
Lees ook:World Press Photo strenger inzake Photoshoppen
Lees ook:World Press Photo-kalender 2017 te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.