CameraMagazine 119 verschenen

Even dacht ik dat er een nieuw motorblad in de brievenbus zat, maar nee hoor: de nieuwe CameraMagazine. Editie 119, januari/februari 2009 al weer. Voorop een stijgerende motorfiets, vastgelegd door de vrouwelijke motorfotografe Mariska Grob.  Verder in deze uitgave o.a. een instap DSLR-test, boekrecensies, een stuk over het nut van een Lightroomcursus bij Calumet en een uitgebreide test van de Canon 50D. Ook een vooruitblik op de Nikon D3X en Photoshop CS4. Bas Meelder geeft enkele tips voor natuur- en landschapsfotografie.

En dan is er nog een interview met Bert Nienhuis – wie, in fotografie geïnteresseerd, kent deze naam niet? CameraMagazine verschijnt zes keer per jaar, elke twee maanden. Behalve het tijdschrift is er sinds enkele maanden cameranet.nl, ‘de internetportal voor de fanatieke fotograaf’.

Lees ook:CameraMagazine 125 verschenen
Lees ook:Bert Nienhuis: overzichtstentoonstelling
Lees ook:CameraMagazine 120: NU in de winkel
Lees ook:National Geographic: genieten
Lees ook:Gratis fotoblad: Fotaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.