Rineke Dijkstra in De Pont in Tilburg

Foto: De Pont. Afgebeelde foto’s: Rineke Dijkstra

Museum De Pont in Tilburg biedt tot en met 22 juli onderdak aan een overzichtstentoonstelling van Rineke Dijkstra. De fotografe, die vorig jaar nog de prestigieuze Hasselblad Award ontving, is vooral bekend vanwege haar portretten van pubers. Maar haar werk kent veel meer facetten, die op een merkwaardige manier harmoniëren met het strakke interieur van het museum. Het museum aan het Wilhelminapark is behalve op maandag dagelijks open van 11 tot 5. Donderdagavond kun je tussen 5 en 8 gratis naar binnen en zijn er vaak ook speciale activiteiten.

Lees ook:Rineke Dijkstra wint Hasselblad Award 2017
Lees ook:Nederlandse portretfotografie in Zwolle
Lees ook:Analoog fotolab van ondergang gered
Lees ook:Coole exposities voor warme zomerdagen
Lees ook:Robin de Puy – If this is true…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.