Antoni + Alison: Photography Not to Wear

Floral from the Still Life Series, 2017. © Antoni + Alison & Gallery Vassie

Als je mensen als Kate Moss, Naomi Campbell en Nicole Kidman tot je klantenkring mag rekenen, en je werd bovendien door de Britse koningin tot Members of the British Empire gekroond, dan heb je het als modeontwerpers aardig gemaakt. Antoni (Burakowski) en Alison (Roberts-Jopp), wier label Antoni + Alison dit jaar dertig jaar bestaat, zijn echter niet van plan op hun lauweren te rusten. Ze klussen ook al decennialang flink bij in de fotografie, vaak ter inspiratie van hun eigen modeontwerpen. Eveneens niet bepaald onsuccesvol: hun werk hangt in diverse musea. En nu komt er binnenkort een tentoonstelling met totaal nieuw werk in Gallery Vassie in Amsterdam. Werk dat meer los staat van hun dagelijkse activiteiten in het modewereldje. Anders en verfrissend.

Photography Not to Wear. Brave New Work bij Antoni + Alison is van 11 november tot 30 januari te bewonderen in Gallery Vassie. De galerie aan de Langestraat is van dinsdag t/m zaterdag geopend van één tot zes, en daarbuiten op afspraak.

Lees ook:Take Five in Gallery Vassie
Lees ook:60 jaar iconische modefotografie in Gallery Vassie
Lees ook:Love, Life… Lartigue
Lees ook:Annette Den Ouden – Tashja Rafna
Lees ook:Chen Nong: Silk Road / Scenes of Reflections

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.