Chen Nong: Silk Road / Scenes of Reflections

Chen Nong – Scenes of Reflections #3, 2017 – Courtesy Reflex Gallery Amsterdam

Bij Reflex Gallery in Amsterdam zijn binnenkort twee series te zien van de Chinese fotograaf en schilder Chen Nong: Silk Road en Scenes of Reflections. Chen Nong (50) woont en werkt in Beijing en brengt in zijn werk episodes uit de rijke Chinese geschiedenis opnieuw tot leven, zoals de legendarische Zijderoute en het boeddhisme en zen in de Chinese cultuur. Chen Nong geniet wereldwijde bekendheid, en zijn werk maakt deel uit van de collectie van diverse musea, waaronder het MOMA. In 2012 had hij zijn eerste solo-expositie in Europa bij Reflex Gallery. De expositie loopt van 16 september tot en met 11 november. De galerie aan de Weteringschans is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 11 tot 6.

Lees ook:Reflex Gallery toont nieuw werk Miles Aldridge op Unseen
Lees ook:Roger Ballen – Ballenesque. A Retrospective
Lees ook:Past & Present Highlights – Marie Cécile Thijs
Lees ook:Antoni + Alison: Photography Not to Wear
Lees ook:Edland Man / You-Wells

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.