Theo Baart – Werklust

Foto's: Theo Baart

Foto’s: Theo Baart

Naast de grote overzichtstentoonstelling van de befaamde modefotograaf Horst P. Horst is in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam binnenkort werk te zien van Theo Baart (1957). Werklust is een vervolg op Baarts eerdere serie Bouwlust, en net als toen staat het snel verstedelijkende gebied rond Schiphol en Hoofddorp centraal. Een verstedelijking die niet meer zo vanzelfsprekend is als voorheen, mede onder invloed van de wereldwijde economische crisis. Kunnen Hoofddorp en Schiphol hun positie als motor van de Nederlandse economie en het groeitempo vasthouden? Een unieke visie op een uniek landschap.

Werklust is van 7 november t/m 17 januari te zien in het Nederlands Fotomuseum aan de Rotterdamse Wilhelminakade. Het museum is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10 tot 5, en op zaterdag en zondag van 11 tot 5. Net als Bouwlust verschijnt ook Werklust tevens in boekvorm.

Lees ook:Horst P. Horst – Photographer of Style
Lees ook:Schiphol Slumberland
Lees ook:Nederlands Fotomuseum blikt terug op goed jaar
Lees ook:Zes ton extra voor Nederlands Fotomuseum
Lees ook:Contactvellen Cas Oorthuys gedigitaliseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.