Hoogtepunten Pride Photo Award in Foam Café

De Pride Photo Award voor foto’s over seksuele en genderdiversiteit werd dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt, ditmaal aan Marika Puicher. In verband met dit lustrum én met de Amsterdam Gay Pride zijn de hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar te zien in het Foam Café van 31 juli t/m 19 augustus. Je kunt ook terecht in de Melkweg Expo, t/m 26 augustus. De winnende foto’s van dit jaar zijn vanaf medio september te bewonderen in de Oude Kerk, en deels ook in de openlucht verspreid door de stad.

Lees ook:Pride Photo Award 2014 van start
Lees ook:Online expo en wedstrijd stadsfotografie
Lees ook:Foam Magazine Talent Issue 2016 en buitenexpo
Lees ook:Pride Photo Award naar Marika Puicher
Lees ook:Cindy Aquino wint Pride Photo Award 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.