Annette Den Ouden – Tashja Rafna

“Tashja Rafna” staat in de Arabische wereld voor “Aangenaam kennis te maken”, en dat is precies wat Annette Den Ouden – globetrotter en reisfotografe pur sang – met haar foto’s van het Midden-Oosten en Noord-Afrika wil uitdragen. Alleen al om te laten zien dat het in de Arabische wereld niet alleen maar oorlog, fundamentalisme en ellende is wat de klok slaat, maar dat er óók gewone mensen wonen die een gewoon leven proberen te leiden – eigenlijk niet veel anders dan wij.

Een selectie van haar werk is van 8 september tot 19 oktober te zien in Gallery Vassie in Amsterdam, met inbegrip van werk uit haar serie Benghazi: Home of the Brave. In de herfst zal naast de expositie Tashja Rafna ook een gelijknamig fotoboek verschijnen, dat je nu al kunt bestellen. De galerie aan de Langestraat in Amsterdam is geopend op zaterdagmiddag en op afspraak.

© Annette Den Ouden / Courtesy Gallery Vassie

Lees ook:Antoni + Alison: Photography Not to Wear
Lees ook:Jacques Henri Lartigue – Let it snow!
Lees ook:Strippers en stillevens bij Seen UnSeen
Lees ook:Seen UnSeen – 2nd Edition
Lees ook:Love, Life… Lartigue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.