Urban Art Army in Amsterdam

De expositie Urban Art Army, bestaande uit werk van zes internationale fotografen, is de komende twee weken ingekwartierd bij FOUR by Azzurro in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Initiatiefnemer was de bekende Amsterdamse kunstenaar Frank ’t Hoen, alias Frank E Hollywood, die verschillende legermode-items beschilderde en opstuurde naar fotografen in New York, Istanbul, Los Angeles, Londen en Amsterdam. De fotografen, onder wie de Nederlanders Frank de Graaf en Nathalie Hennis, gingen vervolgens met deze militaire opdracht aan de slag. De expositie in FOUR by Azzurro is t/m 25 augustus te zien tijdens de reguliere openingstijden.

TEAM LA. Foto: Taylor Kent. Model: Hannah Jones / Haar/visagie: Mynxii White

Lees ook:Micky Hoogendijk exposeert op KunstRAI
Lees ook:Melissa Scholten: Alter Ego
Lees ook:Met de buik het brood achterna
Lees ook:The Art of Revolution II in De Balie
Lees ook:Frank van Driel – Nieuwe Glorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.