FOOD PORTRAITS by Marie Cécile Thijs

Fotografische fijnproevers evenals liefhebbers van culinaire hoogstandjes en ‘foodfotografie’ in haar puurste vorm zullen watertanden bij de food portraits van Marie Cécile Thijs. Deze verstilde en toch dynamische foto’s, die in al hun diversiteit de essentie van voedsel weergeven, waren eerder te bewonderen in FD Persoonlijk, het weekendmagazine van Het Financieele Dagblad. Van 9 maart tot en met 27 april sieren zij de muren van Eduard Planting Gallery in Amsterdam. Ook ditmaal weet Marie Cécile Thijs weer modern en klassiek naadloos in één kader te verenigen. De galerie aan de Eerste Bloemdwarsstraat is op woensdag t/m zaterdag geopend van één tot zes.

© Marie Cécile Thijs  /  Food Series – Umami  /  Courtesy Eduard Planting Gallery

Lees ook:Past & Present Highlights – Marie Cécile Thijs
Lees ook:FOOD PORTRAITS van Marie Cécile Thijs in boekvorm
Lees ook:Koninklijke katten op de kunstbeurs
Lees ook:Marie Cécile Thijs – Lust for Light
Lees ook:The Other Side of Fear is Freedom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.