Facebook-generatie in Foam 3h

In Foam 3h is van 29 juni tot en met 29 augustus Double Extension Beauty Tubes te zien. De beelden zijn afkomstig uit de foto’s en video’s die Rico Scagliola (1985) en Michael Meier (1982) de afgelopen jaren maakten van tieners van nu. Opgegroeid in de visuele wereld van netwerksite, smartphone en internet, hebben de jongeren van de ‘Facebook-generatie’ zich ontpopt tot ware experts in zelfpresentatie, die makkelijker van identiteit wisselen dan politici van standpunt. Heel toepasselijk wordt de continue beeldenstroom van Double Extension Beauty Tubes getoond op een tiental iPads in een donkere ruimte, begeleid door de herhalende beat van de muziek. Het multimediale museum aan de Keizersgracht is dagelijks open van 10 tot 6, en op do/vr van 10 tot 9.

Lees ook:Met Foam naar Parijs, met Thijs naar Canada
Lees ook:Tips voor betere fotografie | 14/25
Lees ook:Nederlands Fotomuseum trekt ruim 80.000 bezoekers
Lees ook:Standpunt bepaalt ‘aanzicht’
Lees ook:Nederlandse portretfotografie in Zwolle

0 reacties op “Facebook-generatie in Foam 3h

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.