Foam Paul Huf Award naar Alex Prager

De Amerikaanse fotografe Alex Prager (1979) won dit jaar de prestigieuze Foam Paul Huf Award. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een internationaal fotografietalent tot 35 jaar en omvat een tentoonstelling en een geldprijs van 20.000 euro. Prager werd gekozen uit een honderdtal genomineerden van over de hele wereld. De jury, die onder anderen bestond uit de Nederlandse fotografe Viviane Sassen, roemde de ‘frisse en geheel eigen plek van haar werk binnen de hedendaagse fotografie’. Pragers werk zal van 31 augustus tot en met 14 oktober worden tentoongesteld in Foam.

Lees ook:Alex Prager e.a. in Foam
Lees ook:Hoogtepunten van Unseen
Lees ook:Fotografiespecial in Kunstuur
Lees ook:Foam Magazine presenteert Talent 2011
Lees ook:Foam Paul Huf Award 2018 naar Daniel Shea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.