Once Removed – Tania Theodorou & Adam Etmanski

Onder de titel ‘Once Removed’ gaan de van oorsprong Griekse kunstenaar Tania Theodorou en haar Poolse collega Adam Etmanski de visuele dialoog aan met het publiek. Theodorou verwerkt bestaande beelden en objecten in een nieuwe context. Ook Etmanski maakt graag gebruik van bestaand beeldmateriaal. Beiden wonen en werken tegenwoordig in Amsterdam.

Te zien en te beleven in Seelevel Gallery aan de Tweede Kostverlorenkade in Amsterdam, van 26 november tot 23 december. De galerie is geopend van donderdag t/m zaterdag van één tot vijf ’s middags, en daarnaast elke eerste zondag van de maand en op afspraak.

Tijdens de expositie zijn ook (handgemaakte en dus unieke) exemplaren van Etmanski’s boek te koop.

Lees ook:Summer Show in Seelevel Gallery
Lees ook:Betty Ras – Fragments of flatness
Lees ook:Hybride Landschap in Seelevel Gallery
Lees ook:Roger Ballen – Ballenesque. A Retrospective
Lees ook:Expositie winnaars Viewbook PhotoStory 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.