Winnaar Paul Huf Award in Foam

Fotografiemuseum Foam toont binnenkort werk van de Franse fotograaf Raphaël Dallaporta. Dallaporta sleepte eerder dit jaar de Foam Paul Huf Award voor internationaal fotografietalent tot 35 jaar in de wacht. Kenmerkend voor Dallaporta’s werk is het spanningsveld tussen de schoonheid van het gefotografeerde object en de totaal andere gevoelswaarde die dit object in het dagelijks leven heeft (bijvoorbeeld zijn foto’s van landmijnen).

De expositie is te zien van 9 september tot 26 oktober. Het museum aan de Keizersgracht is dagelijks open van tien tot zes, en op donderdag en vrijdag van tien tot negen. Tegelijkertijd is er in Foam 3h werk te zien van de jonge Braziliaanse fotograaf Breno Rotatori.

Lees ook:Fransman winnaar Foam Paul Huf Award
Lees ook:Winnaar Foam Paul Huf Award exposeert
Lees ook:Foam Magazine presenteert Talent 2011
Lees ook:Hedendaagse stillevens in Foam
Lees ook:Jong Afrikaans talent in Foam 3h

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.