Met Foam naar Parijs, met Thijs naar Canada

Van 16 tot en met 19 november geeft fotografiemuseum Foam acte de présence in Parijs met de installatie Double Extension Beauty Tubes van de Zwitserse kunstenaars Rico Scagliola en Michael Meier. Deze installatie over het reilen en zeilen van de Facebook-generatie was eerder in Foam 3h te zien, en verhuist nu tijdelijk naar Garage Turenne in het kader van de nofound photo fair en de Mois de la Photo.

Voor reislustige fotoliefhebbers die weggeregend en wel reikhalzend uitzien naar de volgende zomervakantie, biedt de bekende fotograaf Thijs Heslenfeld in samenwerking met reisorganisatie Travelhome een stoere fotoreis door ongerept Canada aan. De expeditie per fourwheeldrive bushcamper vanuit Vancouver duurt van 7 tot en met 20 september; de prijs bedraagt een kleine 3000  euro all-in per persoon (op basis van twee personen). Globetrotter Heslenfeld heeft, naast zijn werk voor onder andere National Geographic, de afgelopen jaren diverse fotoboeken gepubliceerd, waaronder over Antarctica, het Surinaamse oerwoud en recentelijk nog Men at Work. Je zou dus met een knipoog kunnen opmerken dat hij als reisfotograaf van alle markten Thijs is. Klik hier voor meer informatie en adembenemende beeldvoorproefjes.

Lees ook:Thijs Heslenfeld – Men at Work
Lees ook:Fotograaf Thijs Heslenfeld terug uit Namibië
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Empty
Lees ook:Inspirerende lezingen over reisfotografie
Lees ook:Hot [Boek Thijs Heslenfeld]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.