Workshops stads- en landschapsfotografie in Italië

Begint het vakantiegevoel al een beetje te kriebelen, en wil je graag met een groep andere fotografieliefhebbers op stap? Fotograaf en cameraman Frank Peters biedt deze zomer twee fotografieworkshops ‘Alpen en Venetië’ aan, waarbij zowel liefhebbers van bijzondere architectuur als van berglandschappen aan hun trekken komen.

De eerste workshop is bedoeld voor beginners en vindt plaats van 23 t/m 30 juni. De tweede, van 1 t/m 8 september, is op gevorderde fotografen gericht. Het maximumaantal deelnemers per reis is beperkt tot tien. De prijs van beide workshops bedraagt 699 euro, inclusief volpension in het rustige dorpje Umin (maar exclusief de reis naar Italië). Voor meer informatie over het complete programma, dat onder meer een overnachting in een spectaculair gelegen berghut op bijna 3 kilometer hoogte omvat, en om je in te schrijven kun je hier terecht.

Lees ook:Leica CL: serieuze systeemcamera in zakformaat
Lees ook:Leer [beter] fotograferen in Beekse Bergen
Lees ook:Fotoworkshops Blijdorp: intensief
Lees ook:Loire 2: dorpje in het groen
Lees ook:De toekomst van het fotoalbum in het digitale tijdperk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.