Het Grote Oorlogsfotografie College

Onder weinig hoopvolle omstandigheden vindt vanaf donderdag 21 september, de Internationale Dag van de Vrede, in Den Haag voor de vierde keer het Just Peace festival plaats. Op vrijdag de 22e organiseren het Haagsch College en PictureThis in Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag in dit verband Het Grote Oorlogsfotografie College. Sprekers zijn Lars Boering, directeur van World Press Photo, en Eddy van Wessel, die als fotograaf in conflictgebieden zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Het programma duurt van half acht tot half tien ‘s avonds en de reguliere toegangsprijs is € 12,50. Hier vind je meer informatie en kun je kaarten bestellen.

Lees ook:World Press Photo jaarboek nu verkrijgbaar
Lees ook:Nieuwe website World Press Photo
Lees ook:World Press Photo trekt recordaantal bezoekers in Amsterdam
Lees ook:World Press Photo 2015 naar Warren Richardson
Lees ook:World Press Photo-expositie naar fotostad Naarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.