NVF start onderzoek naar positie fotojournalisten

Met de discussie over ‘krokettenprijzen’ nog vers in het geheugen is het duidelijk dat het momenteel in de fotojournalistiek geen vetpot is. Daarom is de Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten (NVF), het zusje van de NVJ, een onderzoek gestart naar ‘de positie en toekomst van fotojournalisten’ – ook om beter te kunnen inschatten aan wat voor ondersteuning de doelgroep behoefte heeft. Hoe meer fotojournalisten meedoen, hoe beter: het invullen van de vragenlijst kost ongeveer acht minuten en die lijst vind je hier.

Lees ook:Villamedia onderzoekt tarieven fotojournalisten
Lees ook:Wat krijg je betaald voor je foto’s?
Lees ook:Win een uniek telefoonhoesje met je eigen foto!
Lees ook:Wedstrijd voor vrouwelijke fotojournalisten
Lees ook:‘Pimp your Fujifilm’ ook naar Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.