Marcel Molle nieuwe bestuursvoorzitter Zilveren Camera

Marcel Molle. Foto: Koos Breukel

Na World Press Photo heeft ook de Zilveren Camera een nieuwe persoon aan het roer. Marcel Molle lost Arno Haijtema af als bestuursvoorzitter. Molle (1964) is zelf geen onbekende op dit terrein: in 2000 werd hij zelf door de toenmalige Zilveren Camera-organisatie uitgeroepen tot fotojournalist van het jaar 1999, en de afgelopen zes jaar maakte hij deel uit van de jury. Onder aanvoering van Marcel Molle hoopt de Zilveren Camera bij te dragen aan een verhoging van de kwaliteit van de fotojournalistiek in Nederland – iets wat mede ten grondslag lag aan de oprichting in 1949. Molle: “Het is mijn ambitie om deze prachtige prijs toekomstbestendig te maken.”

Lees ook:Zilveren Camera 2017 vrijdag van start
Lees ook:Zilveren Camera en Canon samen verder
Lees ook:Robert Vos: Zilveren Camera!
Lees ook:Nominaties Zilveren Camera 2012
Lees ook:Zilveren Camera (opnieuw) voor Eddy van Wessel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.