Foto top 10 van 2012

Met nog twee weken te gaan heeft TIME Magazine al zijn top tien van de foto’s van 2012 opgesteld. Daaronder voor de hand liggende onderwerpen zoals de herverkiezingscampagne van president Obama, de gevolgen van de orkaan Sandy en het geweld in Syrië en de Gazastrook, maar ook – voor Europeanen althans – wat minder direct herkenbare beelden.

Bij de BBC kun je lezen en zien hoe geshopte foto’s onze herinneringen beïnvloeden, zodat we gaan geloven dat hetgeen we zien echt is gebeurd. Wederom met een hoofdrol voor Sandy en de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Lees ook:Foto’s Sandy soms geshopt of gejat
Lees ook:Lucas Foglia – Human Nature
Lees ook:[Boek] Foto Pockets: de handleiding uitgelegd
Lees ook:Pixxir: verkoop je mooiste foto’s!
Lees ook:Schoonheid met een bijsmaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.