Midlife – Fotograaf Mark Uyl in Close Up

Foto: Mark Uyl

AVROTROS’ Close Up staat vanavond laat in het teken van fotograaf Mark Uyl. Mark Uyl, bouwjaar 1972, is een fotografische autodidact die al meer dan twintig jaar op geheel eigen wijze acteurs, artiesten en andere meer of minder bekende Nederlanders fotografeert. In de documentaire Midlife maakt Uyl de tussenbalans op, waarbij ook verschillende van zijn onderwerpen, onder wie Marlies Dekkers en Huub Stapel, een duit in het zakje doen. Midlife – Fotograaf Mark Uyl is vanavond te zien op NPO2 om kwart voor elf.

Lees ook:Modefotograaf Lindbergh in Close Up
Lees ook:Studio Harcourt Paris in Close Up
Lees ook:Jonggestorven fotografe in Close Up
Lees ook:Bettina Rheims – Dicht op de huid
Lees ook:IJslandse fotograaf in Close Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.