Las Belgas Fotografen in Kunstuur

Cultuurliefhebbers die vanmiddag niet te laat thuiskomen van de Uitmarkt en ook benieuwd zijn naar wat er down under gebeurt, kunnen terecht bij AVROTROS’ Kunstuur, waar onder de noemer Las Belgas Fotografen twee Belgische topfotografen worden geportretteerd. Magnumfotograaf Harry Gruyaert maakte furore met zijn serie Made in Belgium, over het leven in België in de jaren tachtig. Herman van den Boom richt zijn camera op een typisch Belgisch fenomeen: aan elkaar geplakte huizen. Om kwart voor zes op NPO 2.

Lees ook:Bettina Rheims – Dicht op de huid
Lees ook:Door het hart van China met Ruben Terlou
Lees ook:Robin de Puy nieuwe Fotograaf des Vaderlands
Lees ook:Nederlands Fotomuseum krijgt archief Toon Michiels
Lees ook:Bart van Leeuwen (1950-2017)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.