Micky Hoogendijk exposeert op KunstRAI

Micky Hoogendijk – I am a Man (b&w). Courtesy Eduard Planting Gallery

Micky Hoogendijk is een succesvolle kunstfotografe van wie momenteel een overzichtstentoonstelling loopt in Museum Jan van der Togt in Amstelveen. Wie ervan droomt om werk van haar in huis te halen, kan nog tot en met maandag Tweede Pinksterdag een bezoek brengen aan de KunstRAI in Amsterdam, waar in een aparte stand haar nieuwste werk is te zien.

Eduard Planting Gallery, de Amsterdamse galerie die Hoogendijk vertegenwoordigt, is ook present met werk van Frank van Driel, Sabrina van den Heuvel, Marcel Heijnen, Erik Hijweege, Edland Man, Jan Stel, Michel Szulc Krzyzanowski, Alex Timmermans, Hans Withoos en Silvio Zangarini. Kijk voor de openingstijden en andere praktische informatie op de website van de KunstRAI.

Lees ook:The Other Side of Fear is Freedom
Lees ook:Frank van Driel – Celebrating Harvest
Lees ook:Erik Hijweege – Sublime Nature
Lees ook:Micky Hoogendijk e.a. – LAYER
Lees ook:Jan Stel – Manmade / no human

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.