Reminder: Robert Mapplethorpe op tv

Robert Mapplethorpe: zelfportret.

Zoals eerder aangekondigd is vanavond op NPO 2 bij Het Uur van de Wolf de voor IDFA 2016 geselecteerde documentaire Mapplethorpe – Look at the pictures van Fenton Bailey en Randy Barbato te zien, over de geruchtmakende Amerikaanse fotograaf Robert Mapplethorpe (1946-1989). Helaas nogal laat: de uitzending begint om vijf voor elf en gaat tot na middernacht door, maar voor wie de volgende dag vroeg uit de veren moet, is er gelukkig nog Uitzending Gemist (ik heb zelf ook nog een antieke harddiskrecorder staan, maar daarvan slaat m’n tv-provider op tilt).

Lees ook:Robert Mapplethorpe in Het Uur van de Wolf
Lees ook:Paul Citroen in AVRO Close Up
Lees ook:Robert Mapplethorpe, een perfectionist
Lees ook:David Bailey in Close Up
Lees ook:Babyshoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.