Hands-on tijdens de Nikon D850 Road Tour

Een van de meest spraakmakende nieuwe camera’s van het afgelopen jaar was toch zeker de Nikon D850. Tijdens de Nikon D850 Road Tour krijgt iedereen de kans om deze nieuwe full-frame DSLR uit te proberen. De gratis workshops gevolgd door een Touch & Try worden verzorgd door diverse trainers van de Nikon School en verschillende Nikon-ambassadeurs, onder wie Gemmy Woud-Binnendijk en Nico Alsemgeest. De D850 Road Tour loopt van 17 december tot en met 24 februari, en met maar liefst 17 workshops op verschillende locaties is er altijd wel een goede gelegenheid. Aanmelden kan hier.

Lees ook:Nederlands Fotomuseum zoekt nieuwe vrienden
Lees ook:Foto’s en specs ‘jubileumcamera’ Nikon D850 gelekt
Lees ook:Laupheimer Fototage
Lees ook:Nikon lanceert professionele D5
Lees ook:Goed Volk op Dag van de Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.