Thijs Heslenfeld helpt vluchtelingen in regio

… en heeft nog plaats voor deelnemers aan workshops op locatie

Die Thijs… Terwijl andere fotografen steen en been klagen dat er geen eerlijke boterham meer valt te verdienen, heeft Thijs Heslenfeld zojuist 25 mille gegireerd aan de UNHCR in Jordanië voor vluchtelingenopvang in de regio (de UNHCR is minder hebberig dan andere hulporganisaties en sommige staatslieden). Er zijn namelijk dik 4000 exemplaren verkocht van zijn (foto)boek Anything out of nothing, en per exemplaar ging vijf euro naar het goede doel. Met dank aan alle kopers, aan diverse bedrijven en overheidsinstanties die dit initiatief zagen als een mooi verantwoord relatiegeschenk, én aan de Triodos Foundation die het ingezamelde bedrag uit eigen zak naar boven afrondde. Je kunt het boek trouwens nog steeds bestellen, via deze link.

Omdat we vinden dat iemand die zoiets voor elkaar krijgt wat extra aandacht verdient, verklappen we alvast dat Thijs dit najaar een paar workshops op locatie organiseert voor fotografieliefhebbers die niet in de veronderstelling verkeren dat alles draait om techniek. De reisbestemmingen zijn deze keer Marrakech en, voor iets minder avontuurlijk aangelegden, de Bourgogne.

Lees ook:Thijs Heslenfeld – Empty
Lees ook:Fotograaf Thijs Heslenfeld terug uit Namibië
Lees ook:Thijs Heslenfeld in Theater Spant!
Lees ook:Marie Cécile Thijs – Lust for Light
Lees ook:Hot [Boek Thijs Heslenfeld]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.