Cursus portretfotografie in Foam

Fotografiemuseum Foam heeft al een tipje van de sluier opgelicht omtrent het najaarsprogramma. Met weer een aantal spraakmakende tentoonstellingen, waaronder van hedendaagse Chinese fotografie, en een overzichtsexpositie van Francesca Woodman: de raadselachtige ‘zelfportretfotografe’ die op tweeëntwintigjarige leeftijd zelfmoord pleegde.

Maar Foam wil méér zijn dan een museum. Daarom staan ook fotografiecursussen op het programma. In oktober vindt op vier zaterdagen vanaf 10 oktober een cursus portretfotografie plaats. Onder begeleiding van een deskundige docent krijg je niet alleen inspirerende voorbeelden te zien, maar duik je ook de studio in en voer je opdrachten uit, zodat je na afloop aardig wegwijs bent in deze materie.

Deelname kost € 185,50; supporters van Foam en CJP-houders krijgen korting. Schrijf je tijdig in want het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie vind je hier. Klik hier voor het volledige cursus- en workshopaanbod.

Lees ook:Club Foam voor fanatieke fotofans
Lees ook:Fashion blog in Foam
Lees ook:Foam Lab zoekt voyeurs
Lees ook:David Bowie door Brian Duffy
Lees ook:SNP: ook fotoreizen en -cursussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.