Fotografieworkshop ‘Wiki Takes Dudok’

Clock tower of the City Hall in Hilversum, Netherlands. Foto: Ron Pieket / Wikimedia Commons

Komende maand gaat ‘s werelds grootste fotowedstrijd, Wiki Loves Monuments, weer van start. In de aanloop ernaartoe zet Wikimedia Nederland de architect en stedenbouwkundige Willem Dudok (1884-1974) in het zonnetje. In samenwerking met Museum Hilversum wordt aldaar op zaterdag 19 september een architectuurfotografie-workshop Wiki Takes Dudok gehouden, onder leiding van beroepsfotograaf Hans Peter Föllmi. Hilversum is namelijk rijk aan Dudok-monumenten, waarvan het Raadhuis waarschijnlijk wel het bekendste is.

Deelname is gratis, en je maakt met je foto’s kans op de prijs voor de beste Dudok-foto én een prijs in de Wiki Loves Monuments-wedstrijd. Maar je moet je wel van tevoren aanmelden en het aantal plaatsen is beperkt. Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Lees ook:Wiki Loves Monuments fotowedstrijd weer van start
Lees ook:Ruim 4000 inzendingen voor Wiki Loves Monuments NL
Lees ook:Winnaars Wiki Loves Monuments-fotowedstrijd bekend
Lees ook:Winnaars grootste fotowedstrijd ter wereld bekend
Lees ook:Foto’s van oorlogsmonumenten gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.