Gratis multimediaworkshops World Press Photo Academy

Voor veel beroepsfotografen is ‘multimedia’ steeds meer een must. Je telt bijna niet meer mee als je niet ook in onder meer video doet. Denk alleen maar aan grote namen als Kadir van Lohuizen of Ilvy Njiokiktjien (won eerder WPP Multimedia Contest).

World Press Photo biedt gelukkig de helpende hand met World Press Photo Academy: een gratis opleidingenplatform op Facebook onder de titel Connected Learning. De eerste van de vele geplande multimediaworkshops is zojuist online gegaan. Ook komen er tutorials en video-interviews met professionals in het veld. Via het linkje of door op het plaatje te klikken vind je meer informatie en kun je desgewenst meedoen.

Lees ook:World Press Photo jaarboek nu verkrijgbaar
Lees ook:World Press Photo-kalender 2017 te koop
Lees ook:Nieuwe website World Press Photo
Lees ook:World Press Photo komt met online ‘fotoblad’ Witness
Lees ook:Inzendtermijn World Press Photo 2016 gestart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.