De fijne kneepjes van foodfotografie

Net als fotografie is koken een geliefde hobby, getuige alleen al alle kook- en foodprogramma’s op tv. Mensen die hun liefde voor mooie foto’s met hun passie voor lekker eten willen combineren, kunnen hun hart ophalen op de workshop Foodfotografie, georganiseerd door Martijn Smit van Culishots en Erika Ottens van Studio Keistad. Tijdens de workshop worden onder begeleiding van een professionele kok en een table-topstyliste diverse gerechten bereid en gefotografeerd.

De kosten voor de eendaagse workshop bedragen 295 euro, inclusief alle ingrediënten, dranken en lunch. Ook ontvangen de deelnemers het boek ‘Food fotografie voor beginners’ en een certificaat ‘Basic Food Fotografie’. Er is plaats voor maximaal twaalf deelnemers per workshop. De workshops vinden plaats op 12 november 2011 en 1 februari 2012 in Brasserie NL in Leidschendam. Inschrijven kan via de websites van Culishots en Studio Keistad, waar je ook meer informatie aantreft.

Lees ook:Foodfotografie voor culinaire fotografen in spe
Lees ook:Fotoworkshops Blijdorp: intensief
Lees ook:Zondag 28 maart: fotopraktijkdag Burgers’ Zoo
Lees ook:Workshop fotoboeken maken in Naarden
Lees ook:Fotoreis om van te smullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.