Workshop concertfotografie in Enschede

Altijd al mooie concertfoto’s willen maken tijdens een liveoptreden? Tijdens een workshop in poppodium Atak in Enschede brengen René Damkot en Anouk Timmerman van Photoguide je de fijne kneepjes bij van het vak. Uiteraard inclusief de band My Propane op het podium. Ook concertfoto’s bewerken in Lightroom komt aan bod.

De workshop vind plaats op zondag 25 september, ’s middags van één tot vijf. De kosten bedragen 75 euro, inclusief reader, toegang, optreden en catering. Ook oordopjes – een must wanneer je regelmatig voor het podium staat – zijn inbegrepen. Een spiegelreflexcamera met een lichtsterke lens komt natuurlijk goed van pas, maar er wordt gezorgd voor voldoende licht, zodat ook compactcamerabezitters aan hun trekken komen. Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op www.photoguide.nl.

Lees ook:Lichtsterke reportagelens voor vriendenprijsje
Lees ook:Vragen over fotografie? Stel ze via deze site!
Lees ook:Beter leren fotograferen, live of online
Lees ook:De fijne kneepjes van foodfotografie
Lees ook:LG belooft smartphone met spiegelreflexkwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.