Beter leren fotograferen, live of online

Sinds een paar dagen is er een nieuwe aanbieder actief op het gebied van fotografiecursussen en -workshops: Photoguide. Hoewel… helemaal nieuw is het bedrijf ook weer niet, want de Enschedese tekstschrijver en fotograaf Anouk Timmerman opereerde eerst onder eigen naam. Maar nadat ze versterking kreeg van collega-fotograaf René Damkot werd het tijd voor een nieuw naambordje.

Indien je niet in Twente woont, is dat geen probleem. Anouk had een primeur met online fotocursussen. Ideaal wanneer je graag baas over je eigen agenda blijft. Als je net je eerste digitale spiegelreflex hebt gekocht, maakt de Basiscursus DSLR je wegwijs. Voor wie meer wil, is er een vervolgcursus. Photoguide biedt ook een Aanschafgids Digitale Camera aan als eBook, en vanaf augustus kun je de fotocursussen tevens op diverse locaties ‘live’ volgen. Aan een verdere uitbreiding van het aanbod wordt gewerkt, en er zijn ook vacatures voor ervaren freelance docenten. Voor meer informatie kun je terecht op de Photoguide-website.

Lees ook:Hoe zoek je jouw ideale camera uit?
Lees ook:HP fotocursus on line
Lees ook:Workshop concertfotografie in Enschede
Lees ook:Digitale fotografie voor dummies
Lees ook:Een fotokalender maken en nog 4 mooie fotoproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.