Fotoreis om van te smullen

Net als fotografie is kookkunst hot. Zap maar eens langs alle televisiezenders: de kookprogramma’s in alle soorten en maten zijn niet aan te slepen. Geen wonder dat er zogenaamde culinaire of foodfotografen zijn, die hun vaardigheden in beide disciplines weten te combineren.

Bij Erika Ottens van Studio Keistad in Amersfoort kun je letterlijk een kijkje in de keuken nemen tijdens haar workshops culinaire en foodfotografie. Voor mensen die nog intenser in de materie willen duiken, vindt dit najaar een compleet verzorgde culinaire fotografiereis naar Marrakech plaats, waarbij je de Marokkaanse keuken van binnen en buiten leert kennen. Tijdig reserveren is raadzaam, want het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:Foodfotografie voor culinaire fotografen in spe
Lees ook:Thijs Heslenfeld helpt vluchtelingen in regio
Lees ook:Cursus portretfotografie in Foam
Lees ook:CS6 Freedom to create Live Tour
Lees ook:Johan van der Keuken – Wij zijn 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.