Fotocursus: nuttig?

Foto-opleidingen, fotocursussen en -workshops, fotoreizen met begeleiding door een fotograaf. Het aanbod is divers en wisselend van kwaliteit. Ik nodig iedereen met ervaringen in deze sfeer uit om zijn of haar ervaringen met de lezers te delen. Was het nuttig? Heb je veel geleerd? Pas je het geleerde nu ook daadwerkelijk toe? Heb je het gecombineerd met een vakantie? Was de fotograaf inspirerend, enthousiasmerend, had hij of zij oog voor je wensen en was het commentaar op je foto’s nuttig?

Laat maar weten – misschien kunnen we een lijstje met af- en aanraders maken.

Aan mijn eigen cursisten vraag ik na afloop altijd wat zij er van vonden. Onlangs was er iemand die voor de derde keer een workshop bij mij volgde. Velen deden het al twee keer. Omdat ze niets hadden geleerd? Nee, omdat ze het zo aangenaam, inspirerend en leerzaam vonden, telkens weer.

Lees ook:Nieuwe versie Picasa
Lees ook:Zoom april: thema natuurfotografie
Lees ook:Lightroom plugin voor Picasa webalbum
Lees ook:Cursus Lightroom bij Calumet: nuttig!
Lees ook:Beekse Bergen: schrijven met licht

3 reacties op “Fotocursus: nuttig?

  1. André de Hooge

    Dat kan inderdaad heel nuttig zijn!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Elja Trum

    De meeste workshops die ik gevolgd heb vond ik zere nuttig. Zoals die van Frank Doorhof en Bert Stephani.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.