Gratis e-book productfotografie

Onze eerdere posts over productfotografie werden veelvuldig gelezen. Een reden te meer om blij te zijn dat ik de liefhebbers op een gratis e-book over deze materie mag attenderen. Het e-book Productfotografie is van de hand van industrieel en reclamefotograaf Eberhard Schuy, en wordt aangeboden door het eveneens van oorsprong Duitse Wenz. Het vormt een mooie inleiding tot zo’n beetje alle relevante aspecten van productfotografie in de thuisstudio. Ook een mooie reminder in deze dagen dat er niet alleen maar narigheid uit Duitsland komt (en Hitler was btw van oorsprong een Oostenrijker). Het e-book is trouwens netjes vertaald in het Nederlands, en kan worden gedownload door op het plaatje hiernaast te klikken. Met dank aan onze collega van NeoAvantgarde.de: een online magazine over en voor digitale cultuur.

Lees ook:Nooit vertoonde foto’s van Hitler
Lees ook:360 graden productfotografie voor ware liefhebber
Lees ook:Blurb e-book nu ook interactief
Lees ook:Jeroen Swolfs – Streets of the World II
Lees ook:Blurb op Nederlandse toer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.