Eindelijk een fotoboek dat netjes open blijft liggen

Weer eens wat nieuws van de fotoboekenbrigade van Blurb – niet dat ze niet scheutig waren met persberichten, maar we kunnen niet alles hier kwijt. Tot de grootste ergernissen bij fotoboeken behoren boeken die niet netjes open blijven liggen, en daar heeft Blurb wat op gevonden met het Layflat-papier – de naam zegt het al. Echt goedkoop is het niet: de prijzen beginnen bij ruim 47 euro voor een klein vierkant fotoboek, ruwweg het dubbele van een boek op standaardpapier. Maar een fotoboek dat niet meer spontaan dichtklapt of waarvan de pagina’s voortdurend opkrullen, is ook wat waard… Hier vind je meer informatie.

Lees ook:Workshop fotoboeken maken in Naarden
Lees ook:Blurb voor Facebook-fans
Lees ook:Instawall voor je mooiste Instagram-foto’s
Lees ook:25 mille voor je zelfgemaakte fotoboek
Lees ook:Vernieuwde fotoboek-app van Blurb

4 reacties op “Eindelijk een fotoboek dat netjes open blijft liggen

 1. Frans van der Kolff

  De kosten bij Blurb zijn hoog, maar je kunt ze enorm drukken door je in te schrijven voor de e-nieuwsbrieven. Er komen regelmatig kortingsaanbiedingen langs, tot 50%. :-) Fotoboek klaarmaken en met verzenden wachten op de aanbieding dus!
  Wat me wel verbaasd, is dat de nieuwe layflat-optie slechts verbonden lijkt met 110-grams papier voor tekst … Hoe zou dat uitwerken bij fotoboeken?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Raymond Harper

  Ik heb mij voor zover ik weet nergens voor ingeschreven bij Blurb, maar ik krijg genoeg mail van ze om een boek mee te vullen ;-) Serieus: soms meer dan één per dag…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Frans van der Kolff

  Klopt! :-) Maar ok, voor 40 of 50% korting moet je wat over hebben. ;-)
  Het is me nog steeds niet helemaal duidelijk of de kwaliteit van het bij layflat gebruikte papier nu beter of slechter is dan het fotopapier dat Blurb normaliter gebruikt, ondanks de nette en snelle reacties op mijn vragen van Blurb.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Raymond Harper

  Sorry voor de wachttijd. Ik moet nieuwe reacties tegenwoordig handmatig accorderen voordat ze worden geplaatst ;-(

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.