Oude HEMA-albumsoftware tijdelijk weer in de lucht

Naast een grote update van Adobe voor Photoshop/Lightroom/Bridge ook een aankondiging van de HEMA. Die is begin dit jaar overgestapt op nieuwe albumsoftware en, naar blijkt, ook een nieuwe drukker. Een heleboel klanten schijnen niet bijtijds hun album-in-aanbouw te hebben aangeleverd en visten daardoor achter het net, want de nieuwe software kan niet uit de voeten met de oude albums.

Samen met de vorige huisleverancier Albelli heeft de HEMA nu een oplossing bedacht. Vanaf 5 april wordt de oude software voor Mac en Windows voor een periode van zes maanden gereactiveerd, zodat je je oude fotoboeken alsnog kunt afmaken of laten printen. Mocht je deze software hebben verwijderd, dan kun je het programma opnieuw downloaden. De verdere afwerking en bezorging wordt verzorgd door Albelli, met 20 procent korting als bonus. Na 4 oktober is de herkansing definitief voorbij. Als je liever met de online editor werkt, moet je er snel bij zijn, want die gaat begin april slechts voor één maand opnieuw in de lucht. Hier vind je meer informatie.

Lees ook:HEMA vernieuwt albumsoftware en geeft korting
Lees ook:Nieuwe HEMA-albumsoftware voor Mac en Windows
Lees ook:Gratis special effects voor je foto’s!
Lees ook:Photoshop Elements 11 is compleet gerestyled
Lees ook:Nik Collection werkt ook als plug-in Photoshop 2018

2 reacties op “Oude HEMA-albumsoftware tijdelijk weer in de lucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.