HEMA vernieuwt albumsoftware en geeft korting

Aan alle goede dingen komt een eind, ook aan de vertrouwde HEMA-fotoboekensoftware. Medio februari komt er nieuwe software, die het maken van een fotoboek ‘nog leuker en makkelijker’ zou moeten maken. Eén nadeel: als je nu met een fotoboek bezig bent, bijvoorbeeld van de wintersportvakantie, moet je dat voor 16 februari afmaken, want je kunt je project niet naar de nieuwe software meenemen. Om het leed te verzachten, geeft de HEMA 25 procent korting op elk zelfgemaakt fotoboek dat je tot en met 31 januari bestelt (da’s best kort dag, trouwens – in de aankondigingsmail stond 16 februari). Klik op de banner voor meer informatie.

 

Lees ook:Fotoboek HEMA als beste getest
Lees ook:Oude HEMA-albumsoftware tijdelijk weer in de lucht
Lees ook:Kussers krijgen korting op Valentijnsdag
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes van de nieuwe week
Lees ook:10 euro korting op CEWE FOTOBOEK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.