Nieuwe HEMA-albumsoftware voor Mac en Windows

De HEMA heeft z’n albumsoftware vernieuwd. Zowel voor Windows als voor de Mac kun je gratis de nieuwste versie downloaden via de HEMA-website. Wat de nieuwe mogelijkheden precies inhouden, verschilt per versie. Zo kun je bijvoorbeeld in de Windows-versie je pagina’s beveiligen tegen onbedoelde veranderingen, terwijl de Mac-versie nu ultrascherpe Retina-schermen ondersteunt. Ook de gebruiksvriendelijkheid zou verder verbeterd zijn. Er lopen ook momenteel verschillende kortingsacties – altijd welkom als je nog een vakantiefotoalbum of iets dergelijks moet maken.

Lees ook:Nieuwe iMacs: Retina-scherm (bijna) standaard
Lees ook:Creative Cloud-Photoshopper heeft streepje voor
Lees ook:Adobe lanceert Lightroom 6 én CC 2015
Lees ook:Photoshop Elements 14 ziet het licht
Lees ook:Photoshop CS6: kopen of huren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.