Story Album-app voor Samsung Galaxy S4

Met de nieuwe foto-app Story Album voeren telefoon/camerabouwer Samsung en uitgeefplatform Blurb de integratie tussen camera en telefoon nog een stap verder door. Volgens de initiatiefnemers kunnen gebruikers van de nieuwe Samsung Galaxy S4 met deze app “eenvoudig en snel een professioneel fotoboek of magazine maken van foto’s op hun smartphone”. De app Story Album, die het onder meer mogelijk maakt om direct vanaf de smartphone (automatisch) te lay-outen en te bestellen, is vooraf geïnstalleerd op elke Galaxy S4. Meer informatie hier.

Lees ook:Is de Samsung Galaxy S8 camera de beste van dit moment?
Lees ook:Samsung Galaxy Camera 2 nóg socialer
Lees ook:Samsung Galaxy NX: systeemcamera meets smartphone
Lees ook:Samsung grote winnaar BesteProductAwards 2017
Lees ook:Samsung Galaxy S5 tilt smartphonecam weer hoger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.