Maak kennis met TicTacPhoto met 50% korting

Er zijn veel aanbieders van fotoalbums en andere fotoproducten. Geen betere manier om uit te vinden welke het beste bij jou past dan uitproberen. Het van oorsprong Belgische TicTacPhoto levert fotoboeken, -kaarten, -kalenders en canvassen, en is inmiddels actief in veertien landen – waaronder Nederland.

Voor lezers van dit blog heeft TicTacPhoto een leuke kennismakingsaanbieding: maar liefst 50 procent korting op je eerste bestelling van een fotoboek. Zo kun je zelf nagaan of de claim dat de kwaliteit van TicTacPhoto in Europa haar gelijke niet kent, klopt. Deze speciale actie geldt tot en met 15 mei: vul bij de bevestiging van de bestelling de code JDB7398G in voordat je op de knop ‘Valideren’ drukt. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden klik je op de onderstaande banner.

Lees ook:10 euro korting op CEWE FOTOBOEK!
Lees ook:Blurb.NL in de lucht
Lees ook:HEMA vernieuwt albumsoftware en geeft korting
Lees ook:Tip 15|500 Het LCD-scherm van de camera
Lees ook:Je eigen fotoboek met Bookify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.