Robin de Puy – Randy

Een paar jaar geleden maakte Robin de Puy furore met haar fotoboek If this is true, een in al zijn onopgesmukt realisme genadeloos mooi fotoverslag van een roadtrip langs de minder toeristische plekjes van Amerika. Speciaal voor een van haar onderwerpen ging Robin weer terug, drie keer zelfs. Randy uit Nevada is een jongen die we misschien bij de eerste blik ‘iemand met een vlekje’ zouden noemen. Robin de Puy keek verder en wijdde een compleet fotoboek aan hem. Onder andere op de website van boekhandel MENDO kun je een voorproefje zien, en uiteraard ook het boek bestellen (€ 40). En nee: we hebben geen aandelen of ander belang. Maar we zijn blij met een boekwinkel waar ze nog weten wat mooie boeken zijn, én hoe je die moet promoten.

Lees ook:Robin de Puy – If this is true…
Lees ook:Binnenkort verschijnt nieuw fotoboek Annie Leibovitz
Lees ook:Ferry van der Nat en Carli Hermès signeren
Lees ook:Steve McCurry signeert nieuwste boek in MENDO
Lees ook:Robin de Puy nieuwe Fotograaf des Vaderlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.